Това заяви пред Нова телевизия Арман Бабикян. “Борисов има много да

...
Това заяви пред Нова телевизия Арман Бабикян. “Борисов има много да
Коментари Харесай

Бабикян: Ако нямаше война, че ГЕРБ и “Възраждане” вече щяха да са женени. В това легло са влизали всички

Това съобщи пред Нова телевизия Арман Бабикян.

 

“Борисов има доста да губи. За него няма алено линии. Има черно-бели и по тази причина е подготвен на всички взаимни отстъпки.  За него ръководството е спасентние. С “Възраждане ” ще е доста деликатен, с цел да не му изгори пръстчето. Едните, от които доста се опасява Борисов, деликатно ще гледат дали протяга ръка към “Възраждане ”, или не. Ако нямаше война, бъдете сигурни, че ГЕРБ и “Възраждане ” към този момент щяха да са женени. Той хигиена в това отношение няма. В това легло са влизали всички ”, добави Бабикян.

 

Според Георги Куртев знаково ще е в този парламент избирането на ръководител на Народното събрание. По думите му това ще покаже кой до каква степен е подготвен да отстъпи и кой до каква степен е подготвен на взаимни отстъпки. 

 

“На една маса видяхме хора с доста разнообразни визии за бюджета през вчерашния ден. Ще бъде доста забавен спор за това кой по какъв начин ще изтегли и ще изиграе картите ”, уточни той. 

 

“Мисля, че няма логичност в метода, по който се или ще се коалират партиите ”, счита Пепи Димитрова.

 

По думите й от ден на ден на политическата сцена се следи театър.

Според Нидал Алгафари народът към момента не се е изнервил до степен, че “с тояги да ги накара да се вразумят тези хора ”. Той предвижда в близко бъдеще това да се случи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР